Jeg tilbyder

Når Tanker Besætter handler om at falde i et dybt, sodsort mørke, men også om at rejse sig igen stærkere end før! Om at turde at se sit indre monster i øjnene, så man lærer at forholde sig til "ham" som en ven og ikke en fjende. Om at gå fra sammenbrud til gennembrud!

Det er mit håb, at jeg med min historie vil være med til at skabe mere åbenhed og vise, at vi skal tale om det, der er tabuiseret. Tal om tabu!

Varighed: Ca. 1,5 time

Pris: Efter aftale (Honorar + transportudgifter)

Sagt om:

"En hudløs ærlig fortælling om angst og tvangs-tanker, om hvordan det er muligt at rejse sig efter at have ramt bunden.

Sune fortæller med stor ærlighed og indlevelse. Han er en fantastisk dygtig foredragsholder, som formåede at fange tilhørerne: Man kunne mærke ham igennem hans smertefulde beretning.

Når Tanker Besætter kan anbefales til alle: private og fagpersoner. I mit daglige arbejde med mennesker, var foredraget en stor øjenåbner. Det har været til meget stor inspiration for mig."

 

Marie Louise Pugflod

Socialrådgiver i Børn og Familie

Ringkøbing-Skjern Kommune

 

----------------------------------------------------------------------

"Jeg har hørt Sunes gribende fortælling om hans møde med det mørkeste i ham, vejen til en psykiatrisk diagnose og hans måde at leve med den og komme op til lyset igen.

Arbejder du med psykisk syge og sårbare mennesker, så kan jeg anbefale Sune som foredragsholder for både borgere, pårørende og medarbejdere."

 

Karina Buhl

Områdeleder

Rehabiliteringsafdelingen, Frederikssund

----------------------------------------------------------------------

 

”Stor respekt for din hudløse ærlige fortælling.

Efter mange år i psykiatrien - og ikke mindst som menneske - bliver jeg heldigvis fortsat meget ydmyg og rørt, når mennesker har tillid og tør at fortælle deres historie om deres inderste smerte med risiko for at blive stemplet og dømt. Du er modig.

Håber, at der var endnu flere som dig, som turde stå frem og fortælle deres historie, så vi kan arbejde os yderligere hen imod at få bugt med alle de tabuer, der desværre fortsat er omkring sindslidelser.

Bliv ved med hvad du laver. Det er mennesker som "selv har været dér", der bliver lyttet til.”

 

Katja Glenert

Sygeplejerske, Psykiatrisk Center Ballerup

 

 

"Et foredrag, hvor du tog os med helt ind under huden. Det var et hudløst ærligt og levende oplæg med et flot brug af visuelle effekter, som absolut kun gjorde oplevelsen endnu mere intenst. Jeg vil anbefale alle at høre dit foredrag, for det ER relevant for alle - uanset om man har været i berøring med angst eller ikke kender noget til det overhovedet.

Tak, fordi du satte dine spor på min livets vej."

 

Ann Christina Nielsen

kontorassistent

 

 

------------------------------------------------------------------

"At holde foredrag med udgangspunkt i sin egen sygdoms-/krise-historie er en svær balancegang, hvor det let risikerer at blive privat, så tilhørerne ikke har noget at identificere sig med.

Sune Hansen mestrer den balancegang på forbilledlig vis, så det bliver meget personligt uden at være privat, og så man kan bruge hans erfaringer, uden at have en historie, der ligner hans, og så man lærer en masse.

At formen så samtidig er blændede rent kommunikativt, og at Sune er i stand til at holde sig selv ud i strakt arm og være både morsom, selvironisk og reflekterende, er bare en ekstra dimension i et fremragende foredrag"

 

Kaj Bollmann

Sognepræst

Jyllinge Kirke

------------------------------------------------------------------

 

"Det var et meget inspirerende foredrag. Jeg er imponeret over den ærlighed og det mod, som du udviser. Derudover var din præsentation meget levende og humoristisk - en balance, som er svær at mestre med en så alvorlig historie."

 

Kenny Nielsen, ingeniør, Roskilde